Skip to content

Cena kuhinje po meri u Novom Sadu

10+ godina iskustva.

 

Rastemo zajedno sa Vama.

Cena

Cena kuhinje po meri zavisi od mnogih varijabli, uključujući dizajn, veličinu, korišćene materijale i druge funkcije. Svaka kuhinja koju proizvodimo je potpuno prilagođena individualnim potrebama i željama naših klijenata, što znači da svaka kuhinja ima različite cene. Kao firma koja se posvećuje dizajniranju kuhinja po meri, mi osiguravamo da cene budu fer i ekonomične za naše klijente.

Takođe uspevamo da pružimo različite opcije materijala kako bi svaki klijent mogao prilagoditi projekat svom budžetu. Dok materijali kao što su prirodni materijali manjim delom utiču na krajnu cenu, drugi proizvodni faktori, kao što su oblici, veličine i nivoi složenosti, mogu značajno uticati na cenu.

Naš cilj je da vam napravimo kuhinju po meri koju ste oduvek želeli i da učinimo svaku stavku u procesu proizvodnje dostupnom. Kod nas je transparentnost uvek prioritet prilikom formiranja cena. Stoga, svakako se posavetujte s našim predstavnicima koji će vas uputiti u celokupni proces i pomoći vam da kreirate kuhinju koju ste oduvek želeli, a sve u skladu sa vašim budžetom.

Besplatni transport

Besplatni transport

Osigurana plaćanja

Osigurana plaćanja

Online podrška

Online podrška